Onze diensten

Voor de juiste prijs en voor speciale behandelingen kunt u het beste contact opnemen.

Wassen & Stofzuigen

Auto wordt handmatig gewassen, daarna handmatig droog gezeemd.

Exterieur reiniging

Als u zelf uw auto wast lijkt het schoon. Op de lak zit echter nog vervuiling dat soms niet met het blote oog te zien is en niet met gewoon wassen verwijderd kan worden.

Ceramic coatings

Ceramic Coating is een meerlaagse, heldere, vloeibare nano-keramische coating. Wanneer deze wordt uitgehard hecht deze technologie zich aan de lak tot een permanent, duurzaam en toch flexibel glazen scherm.

Velgen reinigen

Uw velgen verweerd of vuil?

Interieur reiniging

Het schoonmaken van een autointerieur is een intensief werk, mede door de vele vakjes, randjes en kiertjes en omdat wij het graag goed en grondig willen doen.

Bekleding reinigen d.m.v. diepstomen

De standaard interieurreiniging kan worden aangevuld met het reinigen van voorstoelen en achterbank door middel van stoomreiniging.

Lederen bekleding reinigen

Huishoudschoonmaakmiddelen zijn absoluut niet geschikt voor het reinigen van leder. Deze kunnen leer onherstelbaar beschadigen.

Ozonbehandeling

Nare luchtjes in uw auto?

Koplampen polijsten

Verweerde koplampen kunnen reden zijn om afgekeurd te worden bij APK vanwege verminderde zichtbaarheid voor u en medeweggebruikers.

Behandelen oppervlakkige krassen & beschadigingen

Na een grondige wasbeurt, inclusief velgen en deurstijlen, wordt vastzittende vervuiling zoals hars en teer van de lak verwijderd.
Item